Teken nu voordelig in op de Euroset van Estland!

Eurosets alle Eurolanden reserveren

Uw kennismakingskorting van 67% geldt nu voor de officiële Euroset van Estland. Door de enorme vraag zijn de Eurosets van Litouwen en Cyprus tijdelijk uitverkocht.

Ja, graag reserveer ik de schaarse Euroset van Estland. Met mijn kortingscode ontvang ik de speciale muntset voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). Deze Euroset wordt geleverd in een representatieve verzamelverpakking. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte Officiële Euroset Estland
Collectie Eurosets Alle Eurolanden
Nominale waarde 3,88 Euro
Ter kennismaking Slechts € 9,95 (later € 29,95)